Enterijeri

Enterijeri

Dizajn i opremanje doma zahtjeva iskren i blizak odnos sa klijentom. Tokom projektovanja životnih prostora, obraćamo posebnu pažnju na potrebe klijenta kao i njegov životni stil, kako bi kreirali udobne i jedinstvene prostore. Od projektovanja plakara do cijelog stana ili kuće, brinemo se o svakom detalju enterijera – od organizacije prostora do forme i materijala.

Stambeni prostori
Hoteli

Iako su projekti velikih razmjera, rezidencijalni kompleksi imaju za cilj da kreiraju udobne životne prostore. Opremajući ove prostore, fokusiramo se kako na klijenta, tako i na korisnika, jer vjerujemo da toplim životnim prostorom kreiramo uspješnu investiciju. Uzimajući prednost mnogobrojnih razvojnih projekata u Crnoj Gori, kreirali smo raznolik portfolio referenci koje potvrđuju mogućnosti naše proizvodnje i savremenost našeg dizajna. 

Rezidencijalni kompleksi
Poslovni prostori

Radni ambijent, projektovan po posebnim zahtjevima djelatnosti koju opslužuje, treba da stimuliše mentalne sposobnosti i inspiriše poslovne uspjehe, te da obezbijedi dobru komunikaciju korisnicima, a ugodan boravak posjetiocima. Opremajući prostore renomiranih kompanija, ostvarili smo zavidan portfolio i prestižne reference, čime stičemo povjerenje za opremanje i Vaših poslovnih prostora!

Prostori za ugostiteljstvo zahtijevaju dizajn koji stvara atraktivne i nezaboravne prostore koji su prilagođeni proizvodu i vrsti usluge. Investiranje u enterijer restorana i kafića je jedan od ključnih elemenata tog biznisa. Stoga, mi obraćamo posebnu pažnju na stvaranje prostora u kojima se korisnik osjeća udobno i zadivljeno, te na taj način stimulišemo posjećenost i pospješujemo poslovanje klijenta. Sa mnogobrojnim klijentima koji su nam ukazali povjerenje u polju ugostiteljstva, stvorili smo zavidni portfolio koji potvrđuje naš pristup dizajnu i kvalitet proizvodnje.

Kafići & restorani
Maloprodajni objekti

Projektovanje i opremanje maloprodajnih objekata je usmjereno na dobru prezentaciju proizvoda koja omogućava jednostavno korištenje prostora, kako od strane korisnika tako i od strane zaposlenih. Trudimo se da enterijer ovih objekata reflektuje vrijednosti i filozofiju brenda i proizvoda, stoga svaki projekat oličava jednostvenost i posebnost. Kroz ovu tipologiju imali smo mogućnosti da sarađujemo sa raznim branšama i stekli smo veliko iskustvo i povjerenje koje i dokazuje naš raznovrsni portfolio.

Urađena od punog drveta, univera, furniranog ili bojenog medijapana u kombinaciji sa staklom, metalom ili  kožom, sa brižljivo odabranim okovom i načinom zatvaranja, vrata mogu biti prilagođena svakoj vrsti enterijera, modernog,  klasičnog ili stilskog, što zavisi od zahtjeva i potreba klijenata.

Unutrašnja vrata
© 2021 All rights reserved. design by Doding Enterijeri developed by Data Design